Kunnat ja kaupungit

Kaikenlaista keskustelua maan ja taivaan väliltä.

Re: Kunnat ja kaupungit

ViestiKirjoittaja Jamppa » Su Joulu 31, 2017 9:06

superzeppo kirjoitti:Eiköhän ne pandat hinnoitella Suomi-tyyliin aivan överiksi, että lopulta harvalle tulee tarve ajella sinnepäin.


En usko. Pakko ne hinnat on kohdillaan olla että siellä ihmiset kävisi. Veikkaan että joku pari euroa voi hinnat nousta.
Avatar
Jamppa
Site Admin
 
Viestit: 45192
Liittynyt: Ma Joulu 26, 2011 11:19
Paikkakunta: Seinäjoki

Re: Kunnat ja kaupungit

ViestiKirjoittaja Jamppa » Ti Helmi 20, 2018 18:22

Sain vaan saunalle rakennusluvan lähelle rantaa vaikka laki sen kieltää. Siinä on lähellä 70-luvulla tehtyjä mökkejä joissa sauna on ihan järvessä kiinni. Rakennustarkastaja tuumas, ettei siinä yksi sauna lisää mitään haittaa. Ja sanoi että mitataan se etäisyys rantaviivasta saunaan kun vesi on alhaalla :D sain siis luvan rakentaa saunan 10m rantaviivasta.
Avatar
Jamppa
Site Admin
 
Viestit: 45192
Liittynyt: Ma Joulu 26, 2011 11:19
Paikkakunta: Seinäjoki

Re: Kunnat ja kaupungit

ViestiKirjoittaja superzeppo » Ti Helmi 20, 2018 20:02

Hämeenlinnassa taas sairaalasaaga jatkuu. Eivät saaneet lupaa rakentaa siihen junaradan viereen sellaiselle omakotitontin kokoiselle Puolustusvoimien tontille, niin joutuvat rakentamaan jo omistamallensa tontille. Nyt sitten, kun tonttia riittää, niin suunnitelmissa on noin 8 kertaa sitä PV:n tontille suunniteltua sairaalaa isompi linna. Lisäksi alle parkkihalli, vaikka lääniä riittäisi asfaltoitavaksi.

Ihankun olisi ylimääräistä rahaa. Rakennetaan sairaala, joka siirtyy suoraa maakunnalle 0€ hintaan, ja todennäköisesti kaikki sairaalatoimintakin siirtyy tästä pikkukylästä pois, kun maakunta tajuaa, että Hämeenlinna on pikkukaupunki, eikä suurkaupunki.

Jos täällä ajateltaisiin niinkuin pikkukaupungissa pitää, olisi asiat paljon paremmin. Esim. jos keskustassa olisi kiekkopaikkoja, niin siellä saattaisi olla yrityksiä. Nyt siellä maksaa pysäköinti 2€/h, ja suurin osa parkkipaikoista on jollain vyöhyketunnuksilla, eli tyhjänä. Sen kerran kun tarvii keskustaan mennä, niin ajan Goodmannin parkkiin ja kävelen sen kilsan. Ja keskustassa on tosiaan jäljellä pankit, valokuvausliike ja pari ravintolaa.
Avatar
superzeppo
Tekninen tuki
 
Viestit: 13936
Liittynyt: Ma Maalis 05, 2012 19:57
Paikkakunta: Hämeenlinna

Edellinen

Paluu Muu keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa