Asuminen/muutto!

Kaikenlaista keskustelua maan ja taivaan väliltä.

Re: Asuminen/muutto!

ViestiKirjoittaja superzeppo » Ke Loka 03, 2018 8:15

Dino246 kirjoitti:
superzeppo kirjoitti:Muuttoilmoituksen kun tekee, niin jumaleissön alkaa puhelin soimaan. Kaksi sähkösopimusta tehnyt jo muutamassa tunnissa.


Noin 1,5 vuotta sitten muutettiin, niin ensimmäisen päivän aikana laskin 13 puhelua jossa tarjottiin sähkösopimusta. Kiva että Posti saa myydä ihan vapaasti asiakkailleen ihmisten henkilötietoja.

EDIT: Parastahan tuossa on vielä se, että kun asuu syrjäseudulla jossa on vain yksi siirtoyhtiö jota ei pysty kilpailuttamaan, ja sähkölaskusta aika suuri osa on tuota siirtomaksua, niin sillä ei ole oikeastaan mitään merkitystä keneltä sen varsinaisen energian ostaa. Ei ainakaan omalla kulutuksella kun suurimmaksi osaksi puulla lämmitetään.

Jep, siirtohinnasta avauduin jo toisessa ketjussa joskus, mutta toi on kyllä ihan sairasta. Mun käytöllä lasku siirtoyhtiöön on 50 kertainen energiaan nähden. Ja asun melkein keskustassa.

Täältä oli tuossa joku päivä puoli tuntia sähköt poikki. Joku 7800 taloutta Hämeenlinnan keskustassa ilman sähköjä Elenian alueella. Sähköt tuli takaisin, eikä missään mitään infoa asiasta. Luulis noilla hinnoilla pystyvän edes tiedottamaan.
Avatar
superzeppo
Tekninen tuki
 
Viestit: 14010
Liittynyt: Ma Maalis 05, 2012 19:57
Paikkakunta: Hämeenlinna

Edellinen

Paluu Muu keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Jamppa, TURBO ja 1 vierailijaa