Williams Martini Racing

Täältä löytyy tallikohtaiset uutiset ja tietoa eri talleista.

Re: Williams Martini Racing

ViestiKirjoittaja Jamppa » To Marras 29, 2018 12:15

Williams kyntää ensi vuonna syvemmällä mitä tällä kaudella. Henkilökunta pakenee ja isot sponsorit ovat lähteneet sekä Strollin rahat.

Saa nähdä miten tallin käy. Ei näy valoa tunnelin päässä.
Avatar
Jamppa
Site Admin
 
Viestit: 44549
Liittynyt: Ma Joulu 26, 2011 11:19
Paikkakunta: Seinäjoki

Re: Williams Martini Racing

ViestiKirjoittaja Dino246 » Pe Marras 30, 2018 7:34

Williams tulee saamaan talvikaudella ja alkukaudesta paljon (positiivista) näkyvyyttä Robert Kubican paluun ansiosta, ja se pitäisi jotenkin pystyä käyttämään maksimaalisesti hyväksi. Jos talli kyntää suorituskyvyn suhteen yhtä syvällä tai syvemmällä kuin tällä kaudella heti alkukaudesta, niin tuokaan Kubican tuoma noste ei tule kovin pitkälle kantamaan. Minä pahoin pelkään että tätä tahtia talli ei enää itsenäisenä tule kovin pitkälle jatkamaan vaan siirtyy joko jonkinlaiseksi Mersun osittain rahoittamaksi satellittitalliksi tai sitten talli joudutaan myymään joillekin sijoittajille jotka haluavat pojalleen uuden leikkikalun (mitä näitä nyt on ollut, Mazepin, Latifi jne.). Strollin ja Martinin mukana meni iso kasa rahaa joten sen tullee jollakin tavalla näkymään tallin taloudessa ja sitä kautta myös suorituskyvyssä. Ja tuloksena on sellainen kierre että vaikea nähdä miten Williamsin perhe tuosta vielä pystyy tallin henkiin nostamaan.
Dino246
Maksukuski
 
Viestit: 550
Liittynyt: Ke Elo 15, 2018 7:58

Re: Williams Martini Racing

ViestiKirjoittaja BigBoss » Pe Marras 30, 2018 10:53

Dino246 kirjoitti:Williams tulee saamaan talvikaudella ja alkukaudesta paljon (positiivista) näkyvyyttä Robert Kubican paluun ansiosta, ja se pitäisi jotenkin pystyä käyttämään maksimaalisesti hyväksi. Jos talli kyntää suorituskyvyn suhteen yhtä syvällä tai syvemmällä kuin tällä kaudella heti alkukaudesta, niin tuokaan Kubican tuoma noste ei tule kovin pitkälle kantamaan. Minä pahoin pelkään että tätä tahtia talli ei enää itsenäisenä tule kovin pitkälle jatkamaan vaan siirtyy joko jonkinlaiseksi Mersun osittain rahoittamaksi satellittitalliksi tai sitten talli joudutaan myymään joillekin sijoittajille jotka haluavat pojalleen uuden leikkikalun (mitä näitä nyt on ollut, Mazepin, Latifi jne.). Strollin ja Martinin mukana meni iso kasa rahaa joten sen tullee jollakin tavalla näkymään tallin taloudessa ja sitä kautta myös suorituskyvyssä. Ja tuloksena on sellainen kierre että vaikea nähdä miten Williamsin perhe tuosta vielä pystyy tallin henkiin nostamaan.

Onneksi nyt sentään saivat ainakin ensi kaudeksi jonkun puolalaisen öljy-yhtiön sponsoriksi. 10 miljoonaa ilmeisesti tuovat rahaa talliin ja vaikka ei tuolla vielä pitkälle pötkitä, menee kyllä tarpeeseen.
Avatar
BigBoss
Saunamajuri
 
Viestit: 8084
Liittynyt: Ma Maalis 12, 2012 17:14
Paikkakunta: Oulu

Re: Williams Martini Racing

ViestiKirjoittaja Dino246 » La Joulu 01, 2018 7:32

Joe Sawardin mukaan Kubica olisi tuomassa talliin peräti 17 miljoonaa dollaria sponsorirahaa. Näistä 10 tulisi tuolta puolalaiselta PKN Orlen öljy-yhtiöltä. Ihan hyvä apu Williamsille mutta ei taida korvata kuin muro-osan siitä mitä Strollin mukana tuli, ja tuskin Sirotkinkaan pelkästään ajotaitojensa ansiosta Williamsilla ajoi. Kun vielä lisätään Martinin lähtö niin kyllä Williamsilla taitaa vielä olla budjetissa täyttelemistä, vaikka toki Russellinkin mukana varmaan jotain sponsoritukea tullee? Tai ainakin joku pieni aleprosentti Mersun moottorilaskuun?
Dino246
Maksukuski
 
Viestit: 550
Liittynyt: Ke Elo 15, 2018 7:58

Re: Williams Martini Racing

ViestiKirjoittaja Jamppa » La Joulu 01, 2018 8:07

Dino246 kirjoitti:Joe Sawardin mukaan Kubica olisi tuomassa talliin peräti 17 miljoonaa dollaria sponsorirahaa. Näistä 10 tulisi tuolta puolalaiselta PKN Orlen öljy-yhtiöltä. Ihan hyvä apu Williamsille mutta ei taida korvata kuin muro-osan siitä mitä Strollin mukana tuli, ja tuskin Sirotkinkaan pelkästään ajotaitojensa ansiosta Williamsilla ajoi. Kun vielä lisätään Martinin lähtö niin kyllä Williamsilla taitaa vielä olla budjetissa täyttelemistä, vaikka toki Russellinkin mukana varmaan jotain sponsoritukea tullee? Tai ainakin joku pieni aleprosentti Mersun moottorilaskuun?


Rexona lähti kans.

Joo tuskin Russell ilman avustusta talliin tuli.
Avatar
Jamppa
Site Admin
 
Viestit: 44549
Liittynyt: Ma Joulu 26, 2011 11:19
Paikkakunta: Seinäjoki

Re: Williams Martini Racing

ViestiKirjoittaja J4M4N3 » Ma Joulu 03, 2018 20:08

Kanadalaiset kirstut vaihtavat paikkaa.
Avatar
J4M4N3
Weltmeister
 
Viestit: 6578
Liittynyt: Ma Maalis 05, 2012 16:21

Re: Williams Martini Racing

ViestiKirjoittaja Dino246 » Ti Joulu 04, 2018 7:43

Aika mielenkiintoista, kun eikös Latifin isä juuri n. vuosi sitten ostanut ison siivun McLarenista? Ja muistelen että jonkin McLarenin taloutta käsittelevän jutun yhteydessä oli kerrottu että tuosta summasta oli vielä suuri osa maksamatta. Siirtyykö Latifin perhe pojan mukana McLarenin taustalta Williamsille vai onko tässä kyse ihan erillisestä jutusta?
Dino246
Maksukuski
 
Viestit: 550
Liittynyt: Ke Elo 15, 2018 7:58

Edellinen

Paluu F1 Tallit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa