Italian GP - 2018

Täältä löydät GP-viikonloppujen tulokset, uutiset ja rataesittelyt.

Re: Italian GP - 2018

ViestiKirjoittaja Dino246 » Ke Syys 05, 2018 6:01

Osku90 kirjoitti:Tänä vuonna kolasi Bottaksen Ranskassa ja nyt tämä. Toki myös Bakun syöksyohitusyrityksen jälkeinen lukkojarrutus saattoi viedä voiton.


Laskisin kyllä melkein tuon Hocken ulosajonkin tämän koheltamisen piikkiin, vaikka toki olosuhteet oli hankalat ja tuollaisessa sateessa sattuu helposti lipsahduksia. Mutta Vettelillä oli sellainen tilanne että hänen ei tarvinnut ottaa mitään riskejä. Vaikka Hamilton tuli takaa lujaa niin silti Vettelin johto oli selkeä ja hän olisi sen kyllä pitänyt ilman mitään riskejäkin. Mutta vähän haiskahti siltä että kun Hamilton alkoi sateessa takoa hyviä kierrosaikoja niin Vettel panikoi ja tuo ulosajo oli seurausta siitä.

Ja tuo Bakun älytön ohitusyritys oli kyllä kanssa typerä veto Vetteliltä, ja kertoo siitä että tiukoissa tilanteissa Vetteliltä unohtuu usein järjenkäyttö. Se yritys oli minusta aika epätoivoinen, ja ihan tarpeeton riski siinä tilanteessa. Se olisi voinut päättyä vielä paljon huonomminkin mutta nyt kävi vähän tuuri ja Vettel tuhosi ainoastaan eturenkaansa.
Dino246
Maksukuski
 
Viestit: 550
Liittynyt: Ke Elo 15, 2018 7:58

Edellinen

Paluu F1-kisakeskustelut ja -tulokset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa